Skytebaner

Vi disponerer to baner, en innendørs og en utendørs. Vi forsøker å ha fast trening hver tirsdag, og om været tillater det er vi stort sett ute på utebanen. Om du vil komme og se på en trening ta kontakt på vår åpne Facebook-gruppe så får du stort sett alltid svar!

Innendørsbane

Vår innendørsbane ligger på Ljøshaugen på Tverlandet (<- Google-maps link!) og er en helårsbane på ca 5x25m hvor vi har organiserte treninger for nybegynnere og godkjente skyttere, samt kurs og matcher. Det kan skytes med pistoler, revolvere opp til og med kaliber .45 og langvåpen i egnet kaliber. 22. cal og hagle er ikke tillatt. Vi har et ventilasjonssystem med god kapasitet men det anbefales i tillegg støvmaske. Det er ikke toalett tilgjengelig.

Vi har ikke våpen til utlån i fjellet. Det kan parkeres utenfor fjellet (se bilde under) evt. ved Esso i nærheten, hvor det også kan kjøpes både kaffi og noe godt å tygge på om sulten melder seg.

Innkjørsel/parkering

Utendørsbane

Vi deler utendørsbane med Saltstraumen Skytterlag i Børelv i Saltstraumen (<- Google-maps link!) , hvor vi har fått lov til å sette opp fler bayer. Her fyrer vi opp bålpanna gjør det riktig så trivelig mens vi holder på. Rødt flagg heises alltid minst 15 minutter før skyting. Vi skyter kun pistol og PCC på utendørsbanen.

Innkjørsel